meille töihin

Etsimme jatkuvasti meille sopivia henkilöitä. Tarjoamme joustavan työpaikan ja vaihteellisen työympäristön. Odotamme kaikilta työntekijöiltämme sitoutumista työturvallisuuteen, laatutietoisuutta ja matkustusvalmiutta.

Huippu hitsari

Jos olet osaava hitsaaja joillekin tai useammalle seuraavista materiaaleista P235GH TC1/2, HST/RST ja Duplex menetelmillä TIG, MIG/MAG ja/tai puikko, niin olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta. Arvostamme hitsareissa nopeutta, oma-aloitteisuutta ja asennusosaamista.

Super asentaja

Jos olet mekaaninen- tai putkistoasentaja, joka pystyy lukemaan 3D piirustuksia ja toteuttamaan mm. putkistoja sen mukaan, niin saatat olla etsimämme henkilö. Oletamme sinulla pysyvät asennustyökalujen lisäksi kädessä kynä ja tuottamaan skissit mittatietoineen tekemiesi esivalmisteiden mukaan. Kaikki muu, esimerkiksi laiteasennus­osaaminen tai laitteiden rihtaaminen on sinulle todella iso etu.

Kovan luokan työnjohtajat

Meillä on jatkuva pula osaavista työnjohtajista. Tarvitsemme niitä asennustyömaillemme. Tarjoamme haasteellisen ja vastuullisen työn. Odotamme itsenäistä työskentelytapaa, tarvittaessa kykyä tarttua itse työhön, projektin perustalouden ymmärtämistä ja kurinalaisuutta aikataulujen noudattamisessa. Olet työskennellyt muutaman vuoden teollisuuden projektien parissa ja mielellään ollut siinä esimiesasemassa. Ymmärrät webbisivumme myös englannin kielellä ja osaat kommunikoida työmailla myös englanniksi. Jos koet olevasi tämä henkilö, niin juuri sinua haemme.